2017-12-28

Nu har julskinkan blivit quiche

quichelorrain
Quiche Lorrain av julskinka. Foto: ©nini.tjader.2017
När man ätit julskinka i typ en vecka, på smörgås och på jultallrik, blir man lätt trött på den. Så jag beslöt mig för att göra som häromåret och göra Quiche Lorrain av den.

quichelorrain
Quiche Lorrain av julskinka. Foto: ©nini.tjader.2017
Sagt och gjort. Det blev gårdagens middag. Och tre portioner in i frysen att ätas någon annan gång. En mycket liten bit finns kvar för en sista skinkmacka.

Receptet kommer från ICA. Jag skrev ner det och publicerade här på bloggen förra gången jag gjorde det. Här finns receptet.

Det blev lika gott den här gången som sist med en rejäl grönsallad till.

quichelorrain
Quiche Lorrain av julskinka. Foto: ©nini.tjader.2017

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar